måndag 12 oktober 2015

Nätverkets framtid...

Hej alla IM-bloggengagerade och nätverksberoende!

Nu drar det ihop sig till en intressant träff i Södertälje den 28 oktober. Fokus ligger på IA-eleverna som ju lätt kommer i skymundan för andra elevgrupper inom IM.
Trevligt initiativ av personalen på Gryningsskolan. Sista anmälningsdag var den  den 12 oktober, igår alltså, typiskt. Men ringer ni med det snaraste Gabriella Nilsson får ni kanske/säkert komma!
Tel: 08-5230 3946
E-post: gabriella.nilsson@sodertalje.se

Det vore ju kul om Södertälje kunde utgöra en av IM-skolorna i vår mellansvenska region . Då skulle vi kunna få ett mellansvensk nätverk med västra Sverige och Göteborg i ena änden och sedan ett pärlband av IM-aktiva skolor emellan.
Titta bara under rubrikbilden ovan: Gävle, Säter, Borlänge, Finspång, Eskilstuna, Uppsala, Enköping, Solna, Nynäshamn, Tyresö, Norrköping, Nyköping, Motala, Lidköping, Munkedal, Lerum, Härryda. Detta skulle bli ett mellansvenskt IM-nätverk värt namnet.
Norra regionen med de båda pedagogiska metropolerna Luleå och Sundsvall, och den sydsvenska med Malmö och Ystad som samlande krafter är ju redan igång.

Vi får se vad vi orkar. Jag har själv gått ur pensionsstadiet och känner mig redan stärkt av elevkontakten. Har tagit hand om en enda elev, två lektioner i veckan. Äntligen har jag lyckats genomföra en totalt individualiserad undervisning!

Vänliga hälsningar Lasse H i Göteborg
PS. Hoppas vi ses i Södertälje!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar